Opened 8 years ago

Closed 5 years ago

#11396 closed defect (wontfix)

Patch buildbot fails to understand "Apply" section

Reported by: vbraun Owned by: mvngu, schilly
Priority: minor Milestone: sage-duplicate/invalid/wontfix
Component: website/wiki Keywords:
Cc: robertwb Merged in:
Authors: Reviewers:
Report Upstream: N/A Work issues:
Branch: Commit:
Dependencies: Stopgaps:

Description (last modified by vbraun)

The following does not work (as seen on #10140):

Apply

  1. trac_10140_sublattice_intersection.patch

The patch buildbot fails to understand this syntax and will try to apply all attached patches instead.

Attachments (2)

trac_10140_base_cone_on_ppl.patch (33.8 KB) - added by vbraun 8 years ago.
Initial patch
trac_10140_sublattice_intersection.patch (8.4 KB) - added by vbraun 8 years ago.
Initial patch

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 8 years ago by vbraun

Initial patch

Changed 8 years ago by vbraun

Initial patch

comment:1 Changed 8 years ago by vbraun

  • Cc robertwb added
  • Description modified (diff)

comment:2 Changed 8 years ago by robertwb

True. For now see http://wiki.sagemath.org/buildbot to get it to detect the correct list of patches.

comment:3 Changed 8 years ago by vbraun

I've added a new comment with a new "Apply" line to #10140 and it did reset the patch list. But the last patch on the "Apply" line is not being picked up, and I can't figure out why.

comment:4 Changed 5 years ago by chapoton

  • Milestone changed from sage-wishlist to sage-duplicate/invalid/wontfix
  • Status changed from new to needs_review

Since we have now switched to git, this can be closed.

comment:5 Changed 5 years ago by vbraun

  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from needs_review to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.